Zaupa nam
več kot 800 podjetij
 
Za vas izpolnimo zakonske obveznosti
 
Hitra izvedba
po naročilu
 
Strokovna usposobljenost naših zaposlenih
Kontaktirajte nas

HACCP

Seminarji usposabljanja zaposlenih, ki prihajajo v stik s higieno živil in HACCP sistemom s poudarkom na NOVOSTIH V ZAKONODAJI.


Kje: Kamniška ulica 25, Ljubljana 2. nadstropje  Projekt varnost d.o.o., Ljubljana

Kdaj: V sredo, 6.11.2019 od 15.00 do 17.00. Aktualne zakonodajne spremembe s poudarkom na


KOTIZACIJA IN PLAČILO

Kotizacija za udeleženca znaša 50€+DDV. 

Kotizacijo je potrebno poravnati do en dan pred terminom na transakcijski račun Projekt-Varnost:
-IBAN SI56 6100 0000 6464 136
-BIC: HDELSI22, koda namen GDSV


Ko jo poravnate pošljite email na info@projekt-varnost.si  , navedite imena udeležencev in pa s katerega računa ste poravnali kotizacijo ter kdaj.  

Pri neudeležbi ali pri odjavi na dan seminarja, zaračunamo celotno kotizacijo. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja , pravico do spremembe termina (v primeru premalo prejetih prijav, ali odpovedi ključnih predavateljev)



TRANSMAŠČOBAH, AKRILAMIDIH, ADITIVIH IN ALERGENIH v živilih iz področja:

• Pravilnika o največji dovoljeni vsebnosti transmaščobnih kislin v živilih.
• Blažilnih ukrepov in referenčnih ravneh za zmanjšanje prisotnosti akrilamida v živilih.
• Uredbe o izvajanju uredbe (ES) o aditivih za živila.
• Uredbe o izvajanju uredbe (EU) o zagotavljanju informacij o alergenih v živilih.

Poleg navedenega se udeležence seznani in obnovi znanje iz področja Uredbe (ES) št. 852/2004 o higieni živil s poudarkom  na HACCP sistemu,  saj lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki v praksi izkazujejo znanja o higieni živil z ustrezno strokovno izobrazbo.

Usposabljanje je namenjeno tako nosilcem živilske dejavnosti, kot posameznim osebam, ki morajo znati ravnati z živili v vseh fazah postopkov od primarne proizvodnje do prodaje.


Udeleženci po usposabljanju prejmejo tudi potrdila o udeležbi oz. usposabljanju.


Nudimo storitve na področju varnih živil – HACCP sistema. S tem se ukvarjamo že od leta 1990, kar nam daje veliko izkušenost in strokovnost ter poznavanje okolja in zahtev uradnega nadzora s strani nadzornih služb.


Vzpostavitev sistema HACCP:

  • Izdelava HACCP planov
  • Izdelava HACCP načrta
  • Vzpostavitev notranjega nadzora z vso potrebno dokumentacijo


Interno Izobraževanje:

  • Na področju varnih živil – HACCP (individualno ali skupinsko) na vaši lokaciji.
  • Za kuharje, natakarje, slaščičarje, peke, trgovce, delavce v proizvodni dejavnosti, ipd.

POMEMBNO!

Po XII poglavju priloge II. Iz Uredbe ES 852/2004 morajo osebe, ki prihajajo v stik z živili imeti opravljeno usposabljanje za delo z živili.


 


Za več informacij o HACCP nam pošljite sporočilo na elektronski naslov.